ΑρχικήΚόσμος«Πάγωσε» ο Μπάιντεν πάνω σε σκηνή, τον απομάκρυνε ο Ομπάμα (video)

«Πάγωσε» ο Μπάιντεν πάνω σε σκηνή, τον απομάκρυνε ο Ομπάμα (video)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν είχε ακόμη μία αμήχανη στιγμή καθώς φαίνεται ότι «πάγωσε» στη σκηνή και χρειάστηκε να τον αποσύρει ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την ολοκλήρωση μιας εκδήλωσης για την προεκλογική εκστρατεία του στο Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου (15.06.2024).

Ο Τζο Μπάιντεν και ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα συμμετείχαν σε μια 45λεπτη συνέντευξη με τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel.


Καθώς οι άνδρες στάθηκαν για χειροκρότημα, το βλέμμα του Μπάιντεν φάνηκε να μένει καρφωμένο στο κενό – πάνω στο κοινό- για 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα, μέχρι που ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τον έπιασε από το χέρι και τον οδήγησε εκτός σκηνής.

Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως δεν είναι το πρώτο του είδους του καθώς έχουν καταγραφεί αρκετές στιγμές όπου ο Μπάιντεν εμφανίζεται ζαλισμένος ή μπερδεμένος σχετικά με το πού βρίσκεται, όπως όταν φάνηκε να περιπλανιέται στη σύνοδο κορυφής της G7 στην Απουλία της Ιταλίας.

Στο εν λόγω συμβάν, παρενέβη η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι η οποία έπιασε απαλά το χέρι του Μπάιντεν και τον οδήγησε πίσω εγκαίρως για μια ομαδική φωτογραφία με άλλους παγκόσμιους ηγέτες.