ΑρχικήΚόσμοςΤι μετανιώνει ο βασιλιάς Κάρολος σχετικά με τον τρόπο που μεγάλωσε τον...

Τι μετανιώνει ο βασιλιάς Κάρολος σχετικά με τον τρόπο που μεγάλωσε τον πρίγκιπα Χάρι – Οι μέθοδοι που ακολουθούσε η Νταϊάνα

Η Νταϊάνα τους επέτρεπε να κάνουν, λίγο πολύ, ό,τι ήθελαν, κάτι που ήταν πολύ της μόδας εκείνη την εποχή.

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έχει μετανιώσει για τον τρόπο με τον οποίο ανέθρεψε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. «Ο πρίγκιπας Χάρι και ο βασιλιάς Κάρολος ήταν πολύ, πολύ κοντά», δήλωσε η βασιλική εμπειρογνώμονας, Ίνγκριντ Σιούαρντ, στο «Fox News Digital». «Τα πήγαιναν απίστευτα καλά. Νομίζω ότι ο Κάρολος μάλλον μετανιώνει που δεν ήταν αυστηρός με τον Χάρι και τον Ουίλιαμ».

Η συγγραφέας του βιβλίου «Η μητέρα μου κι εγώ» ισχυρίστηκε ότι η αείμνηστη πρώην σύζυγος του Καρόλου, πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε ένα «ελεύθερο στιλ ανατροφής», με το οποίο εκείνος συμφωνούσε μέχρι τον πρόωρο θάνατό της το 1997.

«Η Νταϊάνα τους επέτρεπε να κάνουν, λίγο πολύ, ό,τι ήθελαν, κάτι που ήταν πολύ της μόδας εκείνη την εποχή», δήλωσε η Σιούαρντ. «Νομίζω ότι ο Κάρολος μάλλον μετανιώνει που δεν ήταν λίγο πιο αυστηρός. Όλα τα παιδιά χρειάζονται όρια και δεν νομίζω ότι είχαν πολλά», συνέχισε.

Ο Χάρι και ο Καρόλος παραμένουν αποξενωμένοι μετά την αποχώρηση του πρίγκιπα και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020. Πάντως, ο Χάρι πέταξε στο Λονδίνο για να επισκεφθεί τον πατέρα του τον Φεβρουάριο, όταν ο Κάρολος ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου του.

«Κοιτάξτε, αγαπώ την οικογένειά μου», δήλωσε τότε ο Χάρι, 39 ετών, στην εκπομπή «Good Morning America». «Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι μπόρεσα να πάω να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του».

Όταν ρωτήθηκε αν η διάγνωση του πατέρα του θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση για την επανασύνδεση με την οικογένειά του, ο Χάρι είπε: «Απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τις «προοπτικές» σχετικά με την υγεία του Καρόλου, ο Χάρι είπε ότι η πληροφορία αυτή «μένει μεταξύ εμού και εκείνου».

Ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ παραμένουν κοντά, αλλά ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν συνόδευσε τον πατέρα του σε μια λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα, καθώς η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, συνεχίζει να ξεκουράζεται από τη χημειοθεραπεία που έκανε λόγω της δικής της διάγνωσης καρκίνου.

Αντ’ αυτού, ο Κάρολος και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, πέρασαν τις διακοπές με τον ατιμασμένο πρώην βασιλιά πρίγκιπα Άντριου, την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον, την πριγκίπισσα Άννα και τον σύζυγό της, αντιναύαρχο σερ Τίμοθι Λόρενς, καθώς και τον πρίγκιπα Εδουάρδο και τη σύζυγό του, Σόφι, κόμισσα του Γουέσεξ.