«Τιμή και ταπεινοφροσύνη» νιώθουν οι γιατροί το όνομα των οποίων δόθηκε στον γιο του Τζόνσον

7 mins read

Οι δύο γιατροί, το κοινό όνομα των οποίων αποφάσισε να δώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στον νεογέννητο υιό του, δηλώνουν ότι νιώθουν «Τιμή και ταπεινοφροσύνη».

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένοι γιατροί ήταν μέσα σε αυτούς που φρόντισαν τον Τζόνσον, όταν έδινε τη μάχη του κορωνοϊού στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως υποστηρίζουν, η δουλειά τους αναγνωρίστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ο Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι Σίμοντς ονόμασαν τον γιο τους Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας. Γουίλφρεντ ήταν ο παππούς του Τζόνσον, Λόρι ο παππούς της Σίμοντς και Νίκολας από τον Νικ Πράις και Νικ Χαρτ, τους δύο γιατρούς του.

Ο διευθυντής της μονάδας λοιμώξεων στο νοσοκομείο Guy’s and St Thomas’ hospital, Νικ Πράις, δήλωσε «Νιώθουμε τιμή και ταπεινοφροσύνη που αναγνωριστήκαμε με αυτόν τον τρόπο» όπως και ο Νικ Χαρτ, διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, επισημαίνουν «Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και την Κάρι Σίμοντς για την ευτυχή άφιξη του όμορφου γιου τους Γουίλφρεντ» και προσθέτουν «Ευχόμαστε στη νέα οικογένεια κάθε υγεία και ευτυχία».

Facebook Comments