Περισσότεροι από τρεις δωδεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με λεωφορείο στο νότιο Μεξικό, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το Σάββατο, καθώς οι τοπικές αρχές εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.
Το λεωφορείο εκτελούσε τη διαδρομή μεταξύ Κανκούν και Ταμπάσκο. «Είμαστε στη διάθεση των ομοσπονδιακών και των πολιτειακών αρχών για παράσχουμε την όποια βοήθεια μας ζητηθεί», δήλωσε ο Οβίδιο Περάλτα, δήμαρχος της Κομαλκάλκο, πόλη στο Ταμπάσκο.
Περίπου 44 επιβάτες επέβαιναν στο λεωφορείο, σύμφωνα με κατάλογο ονομάτων που έδωσε στη δημοσιότητα που μοιράστηκε η εταιρεία διαχείρισης λεωφορείων, Tours Acosta.
«Η Tours Acosta εκφράζει την οδύνη της για αυτό που συνέβη», ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στο Facebook, προσθέτοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών του τροχαίου.
VIDEO: three dozen killed in bus accident in southern Mexico https://t.co/Ip3XdBfed3
— Cedar News (@cedar_news) February 8, 2025