ΑρχικήΚόσμοςΤραγωδία στον Οίκο Γουίνδσορ: Βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι ο γαμπρός...

Τραγωδία στον Οίκο Γουίνδσορ: Βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι ο γαμπρός του Μπάκιγχαμ

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία, η είδηση του θανάτου του 45χρονου γαμπρού του Μπάκιγχμ, Τόμας Κίνγκστον, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με «τραύμα στο κεφάλι» και δίπλα στο σώμα του υπήρχε ένα όπλο.

Ο σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, Τόμας Κίνγκστον, 45 ετών, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στο δικαστήριο του Gloucestershire Coroner’s Court, η νεκροψία που ακολούθησε αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου ήταν ένας πυροβολισμός από όπλο.

Η αστυνομία και οι τραυματιοφορείς είχαν σπεύσει στον τόπο του εγκλήματος μετά από κλήση στο 999 από μέλος της οικογένειας, ενώ η αστυνομία είχε δηλώσει ότι ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον δεν θεωρείτο «ύποπτος».

Ο 45χρονος γαμπρός του Μπάκιγχαμ είχε πάει επίσκεψη στους γονείς του, τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του

Η ανώτερη ιατροδικαστής Katy Skerrett δήλωσε ότι «ο Τόμας Κίνγκστον επισκεπτόταν το σπίτι των γονιών του στο Cotswolds. Στις 25 Φεβρουαρίου έφαγε μεσημεριανό γεύμα με τους γονείς του, ενώ λίγο αργότερα ο πατέρας του βγήκε να βγάλει βόλτα τα σκυλιά. Όταν επέστρεψε, ο Τόμας Κίνγκστον δεν ήταν στο σπίτι και μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει. Ο πατέρας του παραβίασε την είσοδο σε ένα κλειδωμένο κτίριο, όταν δεν μπορούσε να πάρει απάντηση, και βρήκε τον γιο του νεκρό με ένα καταστροφικό τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο υπήρχε ένα όπλο. Κλήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο θάνατος δεν είναι ύποπτος».

Η χήρα του, λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο, που φώτιζε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν», ενώ χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».