ΑρχικήΚόσμοςΒρετανία: 98χρονος Μαρκήσιος έπεσε από το παράθυρο και σκοτώθηκε – Η χήρα...

Βρετανία: 98χρονος Μαρκήσιος έπεσε από το παράθυρο και σκοτώθηκε – Η χήρα τον ψέκασε με aftershave

Ο 98χρονος μαρκήσιος του Ailesbury, Michael Sydney Cedric Brudenell-Bruce,σκοτώθηκε την Κυριακή , όταν έπεσε από το παράθυρο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η σύζυγός του, η 88χρονη Teresa Marshall de Paoli, περιέγραψε στις αρχές το τραγικό συμβάν, στο σπίτι τους στη λονδρέζικη συνοικία Shepherd’s Bush στη Βρετανία.

«Ήταν ένα απολύτως φρικτό ατύχημα. Νομίζω πως έσπρωξε το παράθυρο προς τα πάνω γιατί είχε κολλήσει το κεφάλι της γάτας μας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο αίθριο. Χτύπησε στο τσιμέντο με το πίσω μέρος του κεφαλιού του… Ένας αστυνομικός είπε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος.»

Η ίδια δήλωσε στη Sun, πως ο σύζυγός της πρέπει να παρέμεινε αναίσθητος για πάνω από μία ώρα πριν τον βρει.

Η Teresa επικοινώνησε με την αστυνομία και στη συνέχεια με την κόρη της, Lady Kathryn Brudenell Bruce, η οποία έφτασε αμέσως μετά.

Όταν της επέτρεψαν να δει τον επί 36 χρόνια σύντροφό της, είπε ότι την άφησαν να τον αποχαιρετήσει και να τον ψεκάσει με το αγαπημένο του aftershave.

Ο πρίγκιπας Χάρι, το 2011 είχε συνδεθεί ερωτικά με το μοντέλο Florence Brudenell-Bruce, που διατηρεί συγγενικούς δεσμούς με τον αείμνηστο Μαρκήσιο.