Επιτέλους υποχρεωτικός εμβολιασμός

22 mins read

 

Ανεμβολίαστοι φίλοι άνω των 60. Ακόμη και αν προτιμάτε να το λέτε “μπόλι” ή εναλλακτικά αντί εμβολίου να κάνετε “ράμπιτ τεστ”, από τις 16 Ιανουαρίου, αλλάζουν τα πράγματα. Δεν θα είναι ακριβώς υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, αλλά η στείρα αντίδραση στις υποδείξεις των επιστημόνων θα σας κοστίζει 1200 ευρώ ετησίως. Χώρια οι απαγορεύσεις που ισχύουν και εκείνες που θα ισχύσουν στο προσεχές διάστημα. Η Κυβέρνηση έλαβε τη σωστή απόφαση και το αποτέλεσμα θα το δείτε στις ουρές έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα και κυρίως στο τοίχος ανοσίας. Ξέρω ότι θα υποστηρίξετε πως καταπατούνται τα συνταγματικά σας δικαιώματα. Οι συνταγματολόγοι βεβαίως όπως π.χ. ο κος. Αλιβιζάτος, υποστηρίζουν ότι ακόμη και αν γίνει κυριολεκτικά υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, αυτό δεν αντίκειται στο Σύνταγμα. Θα υποστηρίξετε ότι πρόκειται για ιατρική πράξη και χρειάζεται τη συναίνεσή σας. Πολλοί θα αναζητήσετε εναλλακτικές. Πιστοποιητικά από γιατρούς με κατανόηση στα οποία θα αναφέρεται ότι δεν μπορείτε να κάνετε το “μπόλι”.

Μάταιος κόπος. Ο κλοιός σφίγγει και ήδη οι πρώτοι που προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις αρχές και την κοινωνία, βρίσκονται σε δεινή θέση. Ξέρω επίσης ότι θα βρείτε πολιτική στήριξη από ανθρώπους που δεν είναι αντιεμβολιαστές αλλά κόπτονται για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας. Θα κάνουν λόγο για χούντα (ή “χούτνα” όπως συχνά αναφέρεται στα σόσιαλ) και θα υποδαυλίσουν αντιδράσεις.

Είναι μάταιος ο κόπος. Στις δημοκρατίες αποφασίζουν οι πολλοί και οι πολλοί είναι ήδη εμβολιασμένοι. Στην προκείμενη περίπτωση, η κοινότητα αποφάσισε ότι πρέπει να εμβολιαστεί για να προστατευθεί το υπέρτατο αγαθό. Της ίδιας της ζωής. Με τη στάση σας, όχι μόνο δεν βοηθάτε την κοινότητα αλλά τη σαμποτάρετε. Είναι αδιάφορο πλέον αν πιστεύετε ότι εσείς έχετε δίκιο. Είστε σαν το ανέκδοτο με τον οδηγό που ακούει στο ραδιόφωνο ότι “ένας τρελός πηγαίνει ανάποδα στην εθνική οδό” και μονολογεί “τι ένας όλοι οι άλλοι ανάποδα πηγαίνουν”. Μπορεί να πιστεύετε ότι καταπατούνται οι ελευθερίες σας, όμως δε λογαριάζεται την ελευθερία του άλλου. Με τη στάση σας, γεμίσατε τις ΜΕΘ. Στερώντας από τους υπόλοιπους πολίτες το δικαίωμα στην περίθαλψη.

Ανεμβολίαστοι φίλοι άνω των 60. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει το DNA σας. Ούτε ο Bill Gates θέλει να σας βάλει τσιπάκι για να σας παρακολουθεί για άγνωστους και ακατανόητους λόγους. Ακόμη περισσότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του, δεν θέλουν να κάνουν πρόβες κατάργησης των ελευθεριών σας. Αυτό που θέλουν, είναι να σας προστατέψουν, προκειμένου να μην χάσετε τη ζωή σας. Κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό, ιδίως με τις ΜΕΘ γεμάτες.

Ανεμβολίαστοι φίλοι άνω των 60. Τα πράγματα είναι απλούστερα απ όσο θέλετε να τα παρουσιάζετε. Δεν υπάρχει διεθνής σκευωρία εναντίον σας. Η Κυβέρνηση οφείλει καμμιά φορά να κινείται πατερναλιστικά. Το κάνει με τις ζώνες ασφαλείας, με τα κράνη, ακόμη και με το κάπνισμα. Διότι δεν είναι όλοι σε θέση να αντιληφθούν τι είναι καλό για τους ίδιους και σίγουρα δεν αντιλαμβάνονται τη συμμετοχή τους στο καλό του συνόλου. Της κοινότητας στην οποία διαμένουν. Είναι τόσο απλά, όσο ένα μικρό τσίμπημα στο μπράτσο. Δυστυχώς δεν θα πιάνετε 5G, ούτε θα λάμπετε στο σκοτάδι. Θα είστε όμως ασφαλείς. Και θα είστε μέρος της κοινότητας. Δεν θα είστε μόνοι και δεν θα είστε οι μόνοι. Αν χρειαστεί, η υποχρεωτικότητα θα επεκταθεί και σε νεότερες ηλικίες. Για το καλό όλων μας. Για να επιβιώσουμε.

Facebook Comments