Αντίδραση Δημαδάμα για τις δηλώσεις Πετρούνια για το MeToo: «Κρίμα!»

11 mins read

Την αντίδραση της αναπληρώτριας εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής,  Ζέφης Δημαδάμα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα MeToo. 

Με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κ.Δημαδάμα έγραψε τα εξής:

«Κρίμα για έναν αθλητή τέτοιου βεληνεκούς να μιλά ετσι για τα θύματα κακοποίησης & βιας. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας να σπάσει η σιωπη! #MeToo

Λευτέρης Πετρούνιας: «Δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” να έχει τέτοιο παράπονο»

Η ανάρτηση: 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας κλήθηκε να σχολιάσει για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με την απάντηση να προκαλεί αίσθηση.

Στο περιθώριο εκδήλωσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να κάνει λόγο για μεμονωμένα περιστατικά, για τα οποία, μάλιστα, δεν είναι σίγουρος κι αν όντως υπάρχουν.

Παράλληλα, τόνισε ότι αθλητές που έχουν πετύχει τους στόχους τους, δεν έχουν κάνει ποτέ τέτοιου είδους καταγγελία-παράπονο.  Αναμφίβολα, πρόκειται για μία δήλωση που κάνει αίσθηση.

«Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Παρακολουθήστε εδώ:

 

Facebook Comments