Αντώναρος σε γραμμή Πολάκη κατά Τσιόδρα 

14 mins read

Με επιθετικό τρόπο σχολίασε την επανεμφάνιση του καθηγητή και επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Σωτήρη Τσιόδρα ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μάλιστα ο Ευάγγελος Αντώναρος συστήνει στον Σωτήρη Τσιόδρα να αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις και σημειώνει ότι παραπλανά τον κόσμο και τον μπερδεύει, προσθέτοντας:

«… δεν προσφέρει υπηρεσίες στην επιστήμη. Ούτε καν στον φίλο του Κυριάκο Μητσοτάκη.»

 Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είχε εξαφανιστεί για μήνες. Και ξαφνικά τσοπ νάτος μπροστά μας με έκτακτη ενημέρωση. Αν το αποφάσισε μόνος του ο κύριος καθηγητής η τον “επιστράτευσαν”, ένας Θεός ξέρει. Πάντως η νέα εμφάνιση του μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει. Και θυμό. Και οργή. Γιατί με δήθεν επιστημονικά στοιχεία μιας έρευνας (ποιος την έκανε; ποιος τη χρηματοδότησε; που είναι το πλήρες κείμενο της;) συμβάλλει στην προσπάθεια κατατρομοκράτησης του κόσμου που έχει στυλώσει τα πόδια και δεν πάει να εμβολιαστεί.
Βάσει ποιας επιστημονικής μεθόδου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα είχαμε 8.400 θανάτους περισσότερους αν δεν είχε προχωρήσει ο εμβολιασμός; Γιατί όχι 8.300 η 8.600; Τα δε άλλα στοιχεία που παρέθεσε, ότι δηλαδη έχουμε αποφύγει, λόγω του εμβολιασμού, 5.560 νοσηλείες σε ΜΕΘ και 5.530 διασωληνώσεις — τι ακρίβεια !! — ενισχύουν την έλλειψη σοβαρότητας που χαρακτηρίζει τέτοιου είδους “κατ’ αναθεσιν” ανακοινώσεις.
Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας να αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις. Ούτως η άλλως τον θυμόμαστε για πάμπολλες αστοχίες του στο πρόσφατο παρελθόν. Και τον κόσμο παραπλανά και μπερδεύει. Και δεν προσφέρει υπηρεσίες στην επιστήμη. Ούτε καν στον φίλο του Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί αν τέτοιες συμβουλές του δίνει, δεν είναι περίεργο ότι στη διαχείριση της πανδημίας ο πρωθυπουργός τα έχει κάνει θάλασσα. Το ότι, τώρα στα δύσκολα, βγάζει ξανά τον “Σωτήρη” στο προσκήνιο απλά αποδεικνύει ποια τρικυμία εν κρανίω έχει ο ίδιος.»

Η ανάρτηση:

Facebook Comments