Ακόμα και η «ΕφΣυν» τα «χώνει» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ευρωβουλευτή – κριτή ριάλιτι Γεωργούλη

12 mins read
Daily Post:Ο Γεωργούλης δεν κάνει διακοπές: Πρώτη ερώτηση στην Κομισιόν για το face app

Η ανακοίνωση συμμετοχής του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, στο σόου Your Face Sound Familiar (YFSF), προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους του κόμματος, αλλά και φιλικώς προσκείμενα μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενδεικτική είναι η δριμύτατη κριτική της «Εφημερίδας των Συντακτών», η κριτική της οποίας αφορά ακόμη καιτην επιλογή του γνωστού ηθοποιού στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται δε ότι τα πυρά αγγίζουν και τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή Γεωργούλη. «Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής», γράφει η «ΕφΣυν».

Το άρθρο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον Α. Γεωργούλη

«Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής.

Φρόντισε και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης βέβαια: «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ» είχε πει τότε, αμέσως μετά την ανακοίνωσή το ονόματός του, αφήνοντάς μας ξερούς!

«Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρήκα εκεί τον χώρο, αυτό που έχω στο δικό μου το μυαλό για τον πολιτισμό, να έχει ήδη ξεκινήσει και θεώρησα υποχρέωση να υποστηρίξω αυτό που γίνεται», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτό που έχει λοιπόν στο δικό του μυαλό ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό είναι το ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στο οποίο θα είναι κριτής μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Σκεφτείτε τη γελοιότητα του συνδυασμού: ευρωβουλευτής και μάλιστα κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς όπως λέει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να συμμετέχει ταυτόχρονα στο ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar».

Να τον χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και να καμαρώνει για τις επιλογές του. Φταίνε βέβαια και όσοι τον ψήφισαν, τι να λέμε…».

Facebook Comments