ΑρχικήΠολιτικήΆρθρο- παρέμβαση Ανδρουλάκη στην ΕφΣυν: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση»

Άρθρο- παρέμβαση Ανδρουλάκη στην ΕφΣυν: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρεται στις υποκλοπές αλλά και τις ευρωεκλογές.

Στο άρθρο με τίτλο «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση», ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρει μεταξύ άλλων: “Προτίμησαν να με καλέσουν να ενημερωθώ προφορικά πίσω από κλειστές πόρτες και να μην ακολουθήσω τη θεσμική, νόμιμη και δημοκρατική οδό, που εν τέλει ακολούθησα και εξαρχής θεωρούσα την πλέον κατάλληλη”

Και σε άλλο σημείο: “Λοιδόρησαν εμένα, το ΠΑΣΟΚ και κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη που είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με το κράτος δικαίου στη χώρα. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του επιτέθηκαν προσωπικά στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, κ. Χρήστο Ράμμο και προσπάθησαν να παρακωλύσουν το έργο του”.

Ενώ συμπληρώνει:Η καθημερινότητα των πολιτών χειροτερεύει και η όποια επίπλαστη ευμάρεια βασίζεται στην πρωτοφανή πλημμυρίδα των ευρωπαϊκών πόρων -πάνω από 70 δισεκ.-, τα οποία μετά από μια μακροχρόνια οικονομική ανομβρία λόγω της ύφεσης που προκάλεσε η λιτότητα, έχουν αλλάξει την ψυχολογία αλλά τα οφέλη τους τα καρπώνονται λίγοι. Οι ευρωεκλογές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μπει φραγμός στην αλαζονεία, την ατιμωρησία και τις πελατειακές πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κινείται αξιακά και προγραμματικά γι’ αυτό πιστεύω ότι αξίζει ο προοδευτικός κόσμος της χώρας να εμπιστευτεί την προσπάθειά μας. Άλλωστε, αναλογιστείτε ποιος έχει προκαλέσει τις τελευταίες ήττες της Νέας Δημοκρατίας και ποιοι ακόμη και σήμερα επιμένοντας στο lifestyle και τις αντιφατικές θέσεις που προκαλούν θολούρα, κάνουν δώρο στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”.