Αλέξης Γεωργούλης: «Μου λείπει η υποκριτική»

7 mins read

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» (ΜΕΓΚΑ) για τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και τη συνάδελφό του Β. Σταυροπούλου. 

«Δεν καταλάβαινα καθόλου ότι άρεσα, καθόλου όμως. Το κατάλαβα ναι, όταν άρχισαν να φωνάζουν στο δρόμο “Αλέξη Αλέξη”!» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Φωνάζανε και Σωτήρη και Αλέξη στον δρόμο, αλλά το “Σωτήρη σε πειράξανε;” κατάλαβα ότι την ατάκα αυτή την είχαν συνδέσει με μένα».

Ο Αλέξης Γεωργούλης είπε πως όλη αυτή η αναγνωρισιμότητα έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του και κατάφερε να διατηρήσει τις ισορροπίες εξαιτίας των φίλων και της οικογένειάς του.

«Τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις τις έχω με το MEGA» σημείωσε  ο ηθοποιός.

«Στα γυρίσματα του “Είσαι το ταίρι μου” δεθήκαμε με την Βίκυ. Τα γυρίσματα κρατάνε μήνες και αυτές οι σχέσεις και η εμπειρία που πήρα μου έδειξαν ότι οι σχέσεις αυτές είναι πιο δυνατές. Με τα σίριαλ αναπτύσσεις ένα τρόπο ζωής όσο κρατάει».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε λέγοντας  ότι του έχει λείψει πάρα πολύ και το θέατρο και ο κινηματογράφος και η τηλεόραση και πως θα ήθελε σα τρελός να επιστρέψει σε κάποιο σίριαλ.

 Παρακολουθήστε εδώ:

 

Facebook Comments