ΑρχικήΠαραπολιτικάΑνακοίνωση Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Δεν απείλησα ποτέ καθηγητή της κόρης μου- Γίνεται πόλεμος...

Ανακοίνωση Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Δεν απείλησα ποτέ καθηγητή της κόρης μου- Γίνεται πόλεμος λάσπης εναντίον μου»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος αποκάλυψε ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τον φημολογούμενο καβγά βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε ιδιωτικό σχολείο.

Συγκεκριμένα το περιστατικό στο ιδιωτικό σχολείο προβλήθηκε σε ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super katerina» στον Alpha. Εκεί γινόταν λόγος για βουλευτή της ΝΔ ο οποίος όμως δεν κατονομαζόταν αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες είχε απειλήσει καθηγητή ιδιωτικού σχολείου ότι «θα τον τελειώσει».

Το περιστατικό μάλιστα όπως ειπώθηκε στην εκπομπή έγινε μπροστά στα μάτια πολλών γονέων και μαθητών και η αιτία ήταν οι βαθμοί στο μάθημα των Μαθηματικών του παιδιού του βουλευτή. Ο βουλευτής της ΝΔ που δεν κατονομάζονταν επιτέθηκε στον καθηγητή των μαθηματικών σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του βουλευτή:

Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνιδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής. Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου. Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε. Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς. Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν. Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι. Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μέρους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα”.