Ανδρουλάκης: Με ανθοδέσμη στο σπίτι ζευγαριού στο Διδυμότειχο, που έκανε δωρεά στο νοσοκομείο

12 mins read

Τον Παναγιώτη και την Σωτηρία Αραμπατζή στο Διδυμότειχο, όπου δώρισαν 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της περιοχής, επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης,

Όπως ανέφερε ο κύριος Ανδρουλάκης «Μας συγκίνησαν δωρίζοντας τους κόπους μιας ζωής στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Με πολλή χαρά επισκέφτηκα τον κύριο Παναγιώτη και την κυρία Σωτηρία Αραμπατζή, που μας συγκίνησαν δωρίζοντας τους κόπους μιας ζωής στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Τους ευχαριστώ για τη ζεστασιά της φιλοξενίας τους στο όμορφο χωριό τους, τη Μάνη. pic.twitter.com/XfSaVSrHYi

— Nikos Androulakis (@androulakisnick) December 4, 2023

Η δωρεά των 100.000 του ζευγαριού

Ο κ. Παναγιώτης και η κ. Σωτηρία Αραμπατζή, που διέθεσαν τα 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο, ζουν στη Μάνη στο Διδυμότειχο. Ωστόσο, για κάποια χρόνια έλειπαν στη Γερμανία όπου εργάζονταν. Ο κ. Παναγιώτης δούλευε σε εργοστάσιο πλεκτών και σε αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ η κ. Σωτηρία σε σοκολατοποιΐα ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Όμως, γύρισαν πίσω στην Ελλάδα και στο Διδυμότειχο, εκεί όπου ζουν μέχρι σήμερα.

Σήμερα, η κ. Σωτηρία είναι 86 ετών και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, γι’ αυτό και είναι ξαπλωμένη αρκετές ώρες στο κρεβάτι. Ωστόσο δίπλα της είναι ο κ. Παναγιώτης ο οποίος τη φροντίζει συνεχώς. Η κ. Σωτηρία ήθελε πάντα να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Γι’ αυτό το λόγο έστειλε πριν από δυο μήνες τον άνδρα της στο Νοσοκομείο ώστε να συζητήσει για τον τρόπο που θα γινόταν η δωρεά.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, που τους πρότεινε να αγοράσουν ένα μικρό λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει άτομα με ειδικές ανάγκες στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Ορεστιάδας, τα οποία δέχονται τις υπηρεσίες του Κέντρου σε τακτική βάση και το οποίο διοικητικά ανήκει στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα