Απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Στεφανίδη: «Τους τυφλώνει το μίσος»

14 mins read

Κόντρα με αφορμή την πυρκαγιά στην Παλλήνη έχει ξεσπάσει μεταξύ της οικογένειας Στεφανίδη με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Ο πατέρας της πρωταθλήτριας του στίβου από την άλλη, κατηγόρησε ευθέως τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, καταλογίζοντάς του ευθύνες για τη διαχείριση της πυρκαγιάς.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα. Και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που έκανε είναι να βγάζει φωτογραφίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανίδης, μιλώντας στον Alpha.

Η απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε εναντίον του ο Γιώργος Στεφανίδης.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

«Είναι πολύ λυπηρό, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά χρώματα, να με κατηγορεί και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την πυρκαγιά στην Παλλήνη.

Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική. Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα Ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε τη φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε. Καλό θα ήταν και εσείς όπως όλοι στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε » ως πολιτικά εξαπτέρυγα» κρίσιμες στιγμές για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα».

Facebook Comments