Μπογδάνος: «Ο κ…ς μας είναι ιερός»

8 mins read

Στην κάμερα του «Πρωινού» (ΑΝΤ1) μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και έκανε αίσθηση με αυτά που είπε για το μεταναστευτικό και τα θέματα ΛΟΑΤΚΙ+:

«Από τη μία μεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ότι δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός παραπάνω στην Ελλάδα. Γιατί; Διότι δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Είμαι της άποψης ότι, όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει, κάθεσαι στην πατρίδα σου και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν».

«Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλη του ταυτότητα. Θα πω κάτι και, αν θέλεις, κόψε το… Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.
Μίλησε και για τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει «άνανδροι τραμπούκοι», όπως τους χαρακτήρισε, στο αυτοκίνητο της γυναίκας του: «Τι χειρότερο… Είναι ένας βιασμός. Όπως ο εμπρηστικός μηχανισμός στο σπίτι σου, και εμείς δεχθήκαμε δύο, είναι βιασμός».
Παρακολουθήστε εδώ:
 

Facebook Comments