Δοξιάδης υπέρ Ρουβά: “Τον συγχαίρω για το θάρρος της γνώμης του” 

8 mins read

Ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης με ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Σάκη Ρουβά, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

“Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σίγουρα ήξερε ότι θα ακολουθήσει” αναφέρει ο Απ. Δοξιάδης “αναφέρθηκε στην υπόθεση με έναν τρόπο, κατά τη γνώμη μου, αφ’ ενός σοβαρό, μετρημένο και υπεύθυνο, με πλήρη σεβασμό στην ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, αλλά που ταυτόχρονα εκδήλωνε ενσυναίσθηση για τον κατηγορούμενο – και όχι “ένοχο”, σε ένα κράτος δικαίου, χωρίς την ετυμηγορία των δικαστηρίων”.

“Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σίγουρα ήξερε ότι θα ακολουθήσει” προσθέτει ο κ. Δοξιάδης, ο οποίος στη μαρκοσκελή του ανάρτηση, σημειώνει επίσης πως ο Σάκης Ρουβάς είχε κάθε δικαίωμα να εκφραστεί δημόσια για τον φίλο του Δημήτρη Λιγνάδη. Υπενθύμισε παράλληλα τη στάση του Σάκη Ρουβά και την εποχή του δημοψηφισμάτος. “Θυμάμαι πόση εντύπωση μου είχε κάνει η στάση του Σάκη Ρουβά την εποχή του “Μένουμε Ευρώπη”, ακριβώς γιατί ήταν αυτός που ήταν. Με θάρρος υποστήριξε την κίνηση, γνωρίζοντας ότι μόνο κακό θα του κάνει στην καριέρα του, και θα τον καταστήσει αντιδημοφιλή σε μεγάλο μέρος του κοινού του, όπως και έγινε”, σημείωσε ο συγγραφέας.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα