ΑρχικήΠαραπολιτικάΔούνια: «Δεν έχω θέμα με καμία κριτική - Θα συνεργαζόμουν με όλους,...

Δούνια: «Δεν έχω θέμα με καμία κριτική – Θα συνεργαζόμουν με όλους, ακόμα και με τον Παπανώτα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Νόνη Δούνια και μίλησε για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές, την «ευλογία των ρυτίδων», την ψυχική υγεία και την αρνητική κριτική.

 

 

«Είμαι σε δημιουργική εμμηνόπαυση, ευτυχώς δεν είναι ταμπού» 

«Είμαι σε δημιουργική εμμηνόπαυση, ευτυχώς δεν είναι ταμπού. Το περνάνε όλες οι γυναίκες. Η εμμηνόπαυση είναι μια δύσκολη περίοδος γιατί έχεις φοβέρες συναισθηματικές εναλλαγές. Έχω παντού μια βεντάλια μαζί μου, είναι σαν εργαλείο. Έχω φίλες που περνάμε μαζί την εμμηνόπαυση και δεν νιώθω μόνη».

Όπως λέει η ίδια:

«Μου αρέσει που μεγαλώνω και ωριμάζω, δεν νιώθω ότι τελειώνει η νιότη μου. Είναι ωραίο να γερνάς και να απολαμβάνεις τη ζωή σου με τις ρυτίδες σου, είναι ευλογία. Ποτέ μια γυναίκα δεν παύει να είναι γοητευτική επειδή μεγαλώνει και έχει ρυτίδες. Δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις τη νέα εικόνα του εαυτού σου, ειδικά αν έχεις κάνει ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με την εξωτερική ομορφιά. Αν είσαι γυναίκα μοντέλο, κρίνεσαι για πάντα για την εξωτερική σου ομορφιά».

Για την ψυχική υγεία

Η Νόνη Δούνια μιλά για την ψυχική υγεία και την αυτοβελτίωση.

«Η ψυχική υγεία είναι πολύ σοβαρό θέμα. Η αυτοβελτίωση είναι κάτι θετικό, αρκεί να μην είναι εγωκεντρική. Πηγαίνω συστηματικά για ψυχανάλυση ακόμα και σήμερα, είναι ένα δώρο στον εαυτό μου. Όταν ήμουν νέα μαμά, είχα επισκεφτεί παιδοψυχολόγο, ήθελα να είμαι η τέλεια μητέρα».

Η ίδια σημειώνει:

«Η ψυχολόγος μού είπε ότι δεν υπάρχει τέλεια μητέρα».

Για τις φίλες της και συνοδοιπόρους στη ζωή της σημειώνει:

«Οι κολλητές μου είναι η Ρέα Τουτουντζή, η Κάλλι Τσιλίδου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Εύη Αδάμ, η Κορίνα Στεργιάδου και η Μάνια Ντέλου. Μοιραζόμαστε τα πάντα μαζί».

«Η αγένεια είναι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο απ’ όλα στις μέρες μας. Στο περιβάλλον μου υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να είναι επιφυλακτικοί με τις αποφάσεις μου γιατί δεν θέλουν να πληγωθώ», συμπληρώνει.

Για την πολιτική

«Μετά τη θητεία μου στη Βουλή σκεφτόμουν κάθε βράδυ αν έχω βοηθήσει έστω κι έναν άνθρωπο με κάποιον τρόπο. Όταν δεν εκλέχθηκα για τις βουλευτικές εκλογές, το διαχειρίστηκα με πάρα πολύ κλάμα. Έχω δεχτεί και παρενόχληση και ψυχολογική κακοποίηση στο παρελθόν. Έχω απορριφθεί πάρα πολλές φορές στη ζωή μου και μετά μου άνοιξαν άλλες πόρτες», λέει η ίδια, συμπληρώνοντας:

«Αν όλα πάνε καλά και βρεθώ στην ευρωβουλή, θέλω να ασχοληθώ με όλα τα κοινωνικά ζητήματα. Με ενδιαφέρει πολύ η θέση της γυναίκας στη χώρα μας και η νέα γενιά. Δεν έχω κανένα θέμα με καμία κριτική κανενός, θα συνεργαζόμουν με όλους, ακόμα και με τον Δημήτρη Παπανώτα».