ΑρχικήΠολιτικήΔούνια για αποπομπή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο»

Δούνια για αποπομπή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο»

Μετά από την ααποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Νόνη Δούνια δηλώνει πως «αυτό που συνέβη είναι στη σωστή κατεύθυνση».

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, η υποψήφια στις φετινές Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε πρώτη φορά για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, τονίζοντας πως «είμαστε στο 2024 και η κοινωνία μας προχωράει. Θεωρώ ότι δεν χωράνε πλέον σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας».

«Άρα θεωρώ ότι αυτό που συνέβη είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι φυλετικό, είναι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στο να μην διαβάλλεται και στο να μην υπάρχουν σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια και επειδή η κα. Μπεκατώρου έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αρχή. Ήταν αυτονόητο για εκείνη να αντιδράσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Η αφορμή ήταν τα σχόλια για την Μπέττυ Μαγγίρα, για την οποία έκανε ηλικιακό ρατσισμό και μετά από αυτό μου έκανε προσωπική επίθεση, προσπαθώντας να μειώσει και να απαξιώσει και να αμφισβητήσει αν έχω εγώ την ικανότητα να συμμετέχω σε ένα ευρωψηφοδέλτιο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Φυσικά και δεν στεναχωριέμαι, έχω μάθει να κρίνομαι. Δεν αρέσουμε σε όλους, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν επιτρέπω να με επηρεάζουν τα σχόλια ανθρώπων που δεν μετράω τη γνώμη τους. Θεωρώ αυτονόητο όταν υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις να υπάρχει αυτή η αντίδραση από οποιαδήποτε παράταξη. Είμαστε σε μια εποχή που δεν χωράνε τέτοια σχόλια από κανέναν» κατέληξε η Νόνη Δούνια.