Δρίτσας: «Αισθάνομαι άσχημα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας – Προβοκάτσια από τον κ. Καρανικόλα»

8 mins read

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δρίτσας προσπάθησε να ανασκευάσει και πάλι τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από όσα δήλωσε για τους βιασμούς στις δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Ο βουλευτής μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media τόνισε πως αισθάνεται άσχημα, ενώ δεν μπορεί να δικαιολογήσει ότι δεν είναι ελέφαντας.

«Έχει απομονωθεί το σύνολο των λεχθέντων,  σε ένα διάλογο έντονο που ο λόγος ήταν ατελής γιατί ανταλλάξαμε φράσεις. Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ είχε οξύνει το κλίμα», είπε ο Θοδωρής Δρίτσας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι «Αισθάνομαι άσχημα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να μπορεί να δικαιολογεί, να ανέχεται ή να αποδέχεται βιασμούς ανηλίκων ανάλογα με τη συχνότητα που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο», ενώ μίλησε για «προβοκάτσια από τον κ. Καρανικόλα αλλά και από ένα ολόκληρο σύστημα που αξιοποιεί το κάθε τι απομονώνοντας τμήματα ενός διαλόγου».

Τόνισε δε ότι «Ο κ. Καρανικόλας ήθελε να με φορτώσει με αυτήν την κατηγορία. Στη συνέχεια ακούστηκε 5-6 φορές η φράση μου ‘’όχι βέβαια’’».

«Ήταν μία προσπάθεια για να διορθώσουμε το κλίμα των προσφύγων ως φορείς εγκλημάτων», σημείωσε ο ίδιος.

 

Facebook Comments