Έλενα Ακρίτα: «Ντροπή κύριε Παυλόπουλε…»

8 mins read

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση της το γεγονός ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατοχύρωσε domain που παρέπεμπε, με μικρό αναγραμματισμό, στην προεδρία της Δημοκρατίας, κάτι που βέβαια μετά απέσυρε.

Ειδικότερα, η Ε. Ακρίτα έγραψε για τον Πρ. Παυλόπουλο:

«Ντροπή κύριε Παυλόπουλε.

Κατοχύρωσε ο τύπος το presidenSy.gr – αντί το presidenCy.gr που είναι το επίσημο της Προεδρείας. Ίδιο όνομα δηλαδή με ένα γράμμα διαφορετικό- το οποίο κάνει ανακατεύθυνση στην προσωπική του ιστοσελίδα με διεύθυνση  prokopiospavlopoulos.gr. Εκτός αν το έκανε κάποιος άλλος για να τον εκθέσει. Σε αυτή την περίπτωση, φαντάζομαι πως ο τ. Πρόεδρος θα κινηθεί νομικά.»

Τι προηγήθηκε

Ο Προκόποπης Παυλόπουλος κατοχύρωσε το presidensy.gr – παρόμοιο όνομα με μόνο ένα γράμμα διαφορετικό σε σχέση με το presidency.gr, που είναι το επίσημο σάιτ για τον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας- το οποίο σε παραπέμπει αυτόματα στην προσωπική του ιστοσελίδα με διεύθυνση prokopiospavlopoulos.gr.

Δηλαδή, εάν κάποιος πληκτρολογήσει ανορθόγραφα τη λέξη “προεδρία” στα αγγλικά (γράψει presidensy αντί για presidency), αυτόματα μεταφέρεται στο προσωπικό σάιτ του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως φαίνεται, είχε κατοχυρώσει το domain presidensy.gr, το οποίο και σε παραπέμπει απευθείας στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Facebook Comments