ΑρχικήΠαραπολιτικάΈλενα Ακρίτα: Βολές σε Μαρέβα Μητσοτάκη, ύμνοι για τις κυρίες Σαμαρά και...

Έλενα Ακρίτα: Βολές σε Μαρέβα Μητσοτάκη, ύμνοι για τις κυρίες Σαμαρά και Παζαΐτη

Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα αναφέρεται στη σχέση της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη με το αρχαιολογικό μουσείο αλλά και στη στάση των κκ Σαμαρά και Παζαΐτη όσοι οι σύζυγοί τους ήταν πρωθυπουργοί.

Συγκεκριμένα η κ. Ακρίτα γράφει: “Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;

Και που τολμήσατε μάλιστα να την ευχαριστήσετε δημόσια για την εξωθεσμική της ανάμειξη;
Η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής.
Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Μουσείο;
Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζυγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κύριες Βίκυ Σαμάρα και Νατασα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια.”

.

Προφανώς η κ. Ακρίτα εννοεί τη σύζυγό του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία.