Επικριτικός ο Η. Μόσιαλος για τον Γ. Κουμουτσάκο

8 mins read

Την απόφαση του Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας στηλίτευσε εμμέσως πλην σαφώς ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος. 
Παράλληλα, ο κ. Μόσιαλος αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την Αττική, επεσήμανε ότι ο ίδιος θα ανησυχούσε περισσότερο από τις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, απ’ ό,τι σε ανοικτούς.
«Εγώ δεν θα ήμουν τόσο πολύ επιφυλακτικός για συγκεντρώσεις που γίνονται σε ανοικτούς χώρους, όσο γι’ αυτές που γίνονται σε κλειστούς. Καλό είναι να εφαρμόζουμε τα μέτρα ενιαία και οριζόντια και ταυτόχρονα τα δημόσια πρόσωπα να δείχνουν κι αυτές τις ενιαίες συμπεριφορές» τόνισε αρχικά ο κ. Μόσιαλος στην τηλεόραση του ANT1. «Κατανοώ τις ατομικές επιθυμίες που μπορεί να υπάρχουν, αλλά εδώ μιλάμε για ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, οπότε εδώ αυτό που πρέπει να υπερισχύει στις δημόσιες συμπεριφορές μας δεν είναι η ατομική μας επιθυμία, αλλά είναι το γενικό καλό» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μόσιαλος, απαντώντας ουσιαστικά στη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου, o οποίος αφού εξέφρασε τη λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε, έκανε λόγο για μία «αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων του», επεσήμανε.

Facebook Comments