Γ. Κύρτσος για Βαρουφάκη: Ο άνθρωπος επένδυσε στη δυστυχία που προκάλεσε

11 mins read

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Κύρτσος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή Evening Report στο Action24 με τον δημοσιογράφο Γ. Κουβαρά, όπου αναφέρθηκε στην δημοσιοποίηση του “πόθεν έσχες” των πολιτικών προσώπων, ενώ ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση του για τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Αρχικά, ο κ. Κύρτσος δήλωσε πως “ως παλαιός δημοσιογράφος θεωρώ το πόθεν έσχες ως μια άσκηση οικονομική, κοινωνικής και πολιτικής υποκρισίας, δεν έχει οδηγήσει σε τίποτα ποτέ”.

Στη συνέχεια όμως αναφέρθηκε στον γραμματέα του ΜέΡΑ25, για τον οποίο δήλωσε συγκεκριμένα πως ” το χαρακτηριστικό με τον Βαρουφάκη είναι πως έγινε διάσημος καταστρέφοντας την οικονομία και μετά ρευστοποίησε την διασημότητα του με διαλέξεις καθώς έγινε μια διεθνής προσωπικότητα, την ώρα που ο κόσμος γινόταν φτωχότερος. Είναι εντυπωσιακό γιατί ο άνθρωπος επένδυσε στη δυστυχία που προκάλεσε. Και του βγήκε η επένδυση φυσικά” και συμπλήρωσε ότι ” στην δημοκρατία έχεις ό,τι ψηφίζεις, παίρνεις ό,τι δίνεις. Του έδωσαν και 4% και νομίζω ότι σαν κοινωνία είμαστε άξιοι της μοίρας μας”.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ συνέχισε λέγοντας ότι ” Βέβαια είναι και εξοργιστικό η κ. Στράτου, η οποία προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό τζάκι, το οποίο το έχουμε υποστεί εμείς δηλαδή εμείς οι νεοδημοκρατές που κατηγορούμαστε συνεχώς από τον Βαρουφάκη ότι είμαστε οι υπερασπιστές μιας ολιγαρχίας και η κ. Στράτου – σύζυγος Βαρουφάκη δηλώνει 5€” και πρόσθεσε ”παρατηρώντας μόνο τα φορέματα που φοράει, έχουν κόστος πολλαπλάσιο του ετήσιου εισοδήματος της. Μπορεί να βέβαια να την ντύνει ο Βαρουφάκης”.

Κλείνοντας, ο κ. Κύρτσος είπε ότι το ρητό που καλύπτει όλη αυτή την υπόθεση είναι ”καλύτερα πλούσιος και αριστερός, παρά φτωχός και δεξιός”.

https://www.facebook.com/giorgoskyrtsos/videos/1493186000806199/

Facebook Comments