Την επίθεση Πολάκη με τις αναρτήσεις του σε βάρος της Σίας Αναγνωστοπούλου, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω της πλατφόρμας X.
Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: “Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον Παύλο Πολάκη της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική… και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!”
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και… pic.twitter.com/QwdWpzvYaO
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 19, 2023