Καθόλου άγνωστες δεν είναι στην κυβέρνηση οι εμπρηστικές απόψεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, της Μυρσίνης Λοΐζου.
Και μπορεί η κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη να αναγκάστηκε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι το εγκωμιαστικό tweet της για τον Σάββα Ξηρό ήταν «γλωσσικό ατόπημα», αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το εννοούσε κιόλας.
Η κ. Λοΐζου, άλλωστε, είναι πολύ γνωστή στον χώρο του διαδικτύου, όπου έδωσε διαπιστευτήρια ως αγανακτισμένη, αλλά και ως ακτιβίστρια. Η κ. Λοΐζου, δε, είχε και έναν σημαντικό follower εκείνα τα χρόνια που συμφωνούσε μαζί της σε αρκετά, έστω και αν αυτά δεν ήταν οι αναρτήσεις που έκανε υπέρ των κ. Ξηρού και Κουφοντίνα: τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, ο οποίος, για παράδειγμα, το 2013 έγραφε «μια ολόσωστη παρατήρηση», σχολιάζοντας το tweetτης κ. Λοΐζου «θλιβερό να σχολιάζετε ότι θέλουν τα κανάλια».

Σημαίνει αυτό ότι ο κ. Βερναρδάκης συμφωνεί και με τα tweets για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα; Αυτό θα ήταν λογικό άλμα. Αλλά κανείς στο Μαξίμου δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε την πολιτεία της κ. Λοϊζου, όταν ένας εκ των σημαντικότερων υπουργών, ο οποίος σημειωτέον ακολουθεί μόνο 183 ανθρώπους, είχε άποψη για το τι έλεγε. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος άνθρωπος που έκανε και προτάσεις για την ευρωλίστα στο όνομα του Μαξίμου, όπως αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα, η οποία αρνήθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο εξ απορρήτων