Η έκπληξη που έκανε στον αγαπημένο της Μ. Μάτσα η ερωτευμένη Όλγα Κεφαλογιάννη (photo)

7 mins read

Δεν έχουμε ξαναδεί τη βουλευτή της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη τόσο χαρούμενη και τόσο άνετη με την έκθεση της προσωπικής της ζωής.
Πέρασε υπέροχες διακοπές με τον σύντροφό της Μίνωα Μάτσα στην Κρήτη και με την επιστροφή στην κανονικότητα φαίνεται πως η σπίθα του έρωτα δεν ατόνησε. Έτσι, η πρώην υπουργός πήγε στην πρόβα του συντρόφου της για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του με μια τούρτα-έκπληξη.
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας, μαζί με τους ερμηνευτές Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη, θα παρουσιάσει αποσπάσματα της δουλειάς του στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα και είναι μια εκδήλωση που γίνεται για καλό σκοπό και όχι με σκοπό το κέρδος.
Σχετικό στιγμιότυπο ανέβασαν και οι δύο στο προφίλ τους στο Instagram, με την Ολγα Κεφαλογιάννη να γράφει στη λεζάντα: «Ένα μικρό διάλειμμα στην πρόβα που κάνει ο Μίνως για τη συναυλία της Πέμπτης 10/9 στη Ρωμαϊκή Αγορά με σκοπό τη στήριξη της @hopegenesisorg για να του ευχηθούμε για τα γενέθλιά του! #happybirthday».
https://www.instagram.com/p/CEzenvClWnF/?utm_source=ig_embed

Facebook Comments