ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ επίμονη Μυρσίνη Ζορμπά: Θύμα γνωστού hoax στο facebook

Η επίμονη Μυρσίνη Ζορμπά: Θύμα γνωστού hoax στο facebook

Η πρώην υπουργός Πολιτισμού, που κατά τα άλλα ήταν υπεύθυνη και για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, πιστεύει ότι κάνοντας μία copy paste ανάρτηση, προστατεύει τον εαυτό της και τα προσωπικά της δεδομένα από το facebook.

Και όχι μόνο δεν γνώριζε το γνωστό hoax που έχει διαψευστεί δεκάδες φορές ανά τα χρόνια, αλλά είναι και επίμονη και δεν το σβήνει, παρόλο που της το εξηγούν στα σχόλια.

https://www.facebook.com/myrsinizorba/posts/10220548222112399

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "COSMOTE πμ 38% Myrsini Zorba ώρες "Δεν δίνω άδεια στο Facebook ή στους φορείς που σχετίζονται με το Facebook να χρησιμοποιούν προηγούμενες και μελλοντικές φωτογραφίες, πληροφορίες δημοσιεύσεις μου. αυτή τη δήλωση προειδοποιώ το facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση, η αντιγραφή, εξάπλωση ή οποιαδήποτε άλλη δράση εναντίον της ομάδας με ομάδα το περιεχόμενό της. περιεχόμενο της ομάδας είναι ιδιωτική και εμπιστευτική πληροφορία. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να είναι από το νόμο (UCC 1-308-1308-103 και το νόμο της Ρώμης." Μου αρέσει! Σχολιάστε 153 Κοινοποιήστε"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ