Η Φαίη Κοκκινοπούλου έχει πολλά να πει για τον Άρη Σερβετάλη: «Δεν έχουμε ελπίδα»

12 mins read

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει η απόφαση του ηθοποιού Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” στην οποία πρωταγωνιστούσε, στο Θέατρο Κιβωτός, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, δεν δέχεται τον διαχωρισμό μεταξύ των θεατών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

O κ. Σερβετάλης φέρεται να είχε ξεκαθαρίσει στους παραγωγούς της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, που τέθηκαν σε ισχύ από τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου, έκλεισαν οι πόρτες των θεάτρων σε ανεμβολίαστους.

Η γνωστή ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κατακρίνει αυτή την κίνηση του συναδέλφου της και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι”.

Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν “ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση”.

Η ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου 

“Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση “Ρινόκερος”) αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.
Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε.”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Facebook Comments