ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ Γιάννα σε αναζήτηση χορηγών δράσεων για το '21

Η Γιάννα σε αναζήτηση χορηγών δράσεων για το '21

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα μπορεί κανείς να προσφερθεί για τη χρηματοδότηση δράσεων που αφορούν τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821.
Η περιοδεία της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε όλη την Ελλάδα έχει αποδώσει σε επίπεδο συνεργασιών με δήμους και τοπικούς φορείς αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.
Η ανακοίνωση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» 
Σκοπός της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», είναι να συντονίσει ένα συνολικό πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση. Στόχος είναι η επανασύσταση της Ελλάδας, από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της μέχρι την Ελλάδα του σήμερα, η πορεία αυτών των 200 χρόνων.
Ως θεσμικό όργανο του συντονισμού των Επετειακών Εορτασμών, η Επιτροπή Ελλάδα 2021 αναζητά το ενδιαφέρον φορέων ή ιδιωτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση δράσεως ή δράσεων στον τόπο τους ή πανελλαδικά. H Επιτροπή Ελλάδα 2021 δεν τυγχάνει κρατικής χρηματοδότησης. Η επιλογή της δράσης ή των δράσεων θα γίνει από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή Ελλάδα 2021, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης για αυτόν τον σκοπό ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.