Η Μαρέβα αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ της στους Financial Times

10 mins read

Τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού φιλοξενούν οι Financial Times, σε μία συνέντευξη και φωτογράφηση όπου μιλάει για τη διπλωματία του στυλ αλλά και το προσωπικό της γούστο, το οποίο συνδέει με ελληνικά ζητήματα, όπως η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ή μιλώντας για προιόντα Ελλήνων επιχειρηματιών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθεί ένα κομμάτι της συνέντευξης:

« Η περιποίηση ομορφιάς που λατρεύω είναι το AquaGold Gold Fusion Facial, που εισήγαγε ο Κώστας Παπαγεωργίου στην κλινική ευεξίας του Harrods.  Χρησιμοποιεί ένα σύστημα microneedling για την παροχή ενός μείγματος αντιοξειδωτικών, βιταμινών και αμινοξέων στο δέρμα.  Είναι ιδανικό για μια στιγμιαία λάμψη». 

«Τα τελευταία είδη ένδυσης που πρόσθεσα στην ντουλάπα μου ήταν ένα σακάκι της γαλλικής μάρκας ba & sh και ένα vintage πουκάμισο kamizola που πήρα από ένα στούντιο από το Άργος της Πελοποννήσου.  Οι ολόσωμες φόρμες είναι το καθημερινό μου στυλ – τις φοράω πολύ.  Όταν επισκέφτηκα τον Λευκό Οίκο, φόρεσα φόρμα και το ίδιο και η Melania Trump.  Και οι δύο φορούσαμε σακάκια πάνω από τις φόρμες.  

Το πουκάμισο είναι εμπνευσμένο από τη στολή των Τσολιάδων.  Το αγόρασα γιατί η επόμενη συλλογή Zeus + Dione βασίζεται στην 200ή επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας, την οποία θα γιορτάσουμε το 2021.

 Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει τον τελευταίο χρόνο είναι το Who Owns History;  από τον Geoffrey Robertson.  Είναι ένα πολύ πειστικό ηθικό και νομικό επιχείρημα για το γιατί τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανήκουν στην Ελλάδα και πρέπει να επιστραφούν μόνιμα στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Έκανα δώρο μία θήκη μολυβιών Brigitte Macron.  Έβαλε τα στυλό της μέσα, έμαθα. Κάποιος μου έστειλε μια φωτογραφία του Instagram που την έχει τοποθετήσει στο γραφείο της».

Ολόκληρη η συνέντευξη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι εδώ.

Facebook Comments