Η Μαρία Σαράφογλου εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ;

11 mins read

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailypost, η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου έχει αποδεχτεί πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να γίνει εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής μετά την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Το γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι στο περιβάλλον του ευρωβουλευτή αλλά η σχετική συζήτηση μεταξύ τους φαίνεται πως έχει αποδώσει.

Υπενθυμίζεται ότι η Μ. Σαράφογλου έχει παρελθόν στη Δημοκρατική Αριστερά.

 

UPDATE: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη -Οι πρώτες αποφάσεις Ανδρουλάκη για τα πρόσωπα

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε να συνεδριάσει αύριο στις 16:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ώστε να οριστεί ο επικεφαλής της αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Παράλληλα, θα εκλεγεί και νέος γραμματέας της ΚΟ.

Το όνομα του Χάρη Καστανίδη συζητείται έντονα για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ ή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου καθώς και των Ευαγγελίας Λιακούλη, Χαράς Κεφαλίδου Νάντιας Γιαννακοπούλου, Γ. Μουλκιώτη.

Ο Βαγγέλης Τσόγκας αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας και στρατηγικής του νέου προέδρου. Ο Παναγιώτης Βλάχος αναλαμβάνει εκ νέου την γραμματεία επικοινωνίας με αναβαθμισμένο ρόλο, ενώ θα συνδράμουν στην επικοινωνία ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη Βασίλης Πανάγου αλλά και ο Νίκος Βοσδογάνης (γεννηματικός) που είναι διευθυντής στο γραφείο Τύπου και επί πολλά χρόνια συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά. Επίσης ο Στέφανος Ξεκαλάκης, πρώην γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, ο νέος βουλευτής Απόστολος Πάνας, ο Βασίλης Δρούλιας και άλλα στελέχη που είναι κοντά στον Ν. Ανδρουλάκη αναλαμβάνουν θέσεις-κλειδιά στη Χ. Τρικούπη. Ισχυρό ρόλο θα παίξει και ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, υπεύθυνος οργανωτικού του Ν. Ανδρουλάκη.

 

Facebook Comments