Η Σακελλαροπούλου χάρισε στον Μηταράκη μια γραβάτα

8 mins read

Για το δώρο γενεθλίων της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη γράφει σήμερα ο “Βηματοδότης“:

“Πάει, που λέτε, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να την ενημερώσει για τις 26 γυναίκες δικαστές και δικηγόρους που έφθασαν στην χώρα μας από το Αφγανιστάν και εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον περίμενε μια έκπληξη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είχε ετοιμάσει ένα… δώρο. Έμαθε ότι ο υπουργός είχε γενέθλια και του ετοίμασε δώρο μια μεταξένια γραβάτα με περιστέρια την έβαλε μέσα σε ειδικό κουτί (ειδικό με την έννοια ότι πάνω είχε το… εθνόσημο) και την πρόσφερε στον υπουργό ο οποίος χάρηκε τόσο πολύ λέγοντας πως δεν το περίμενε. Και το ανέβασε αμέσως σε facebook.

Να σημειώσω ότι τα μεταξωτά φουλάρια και οι γραβάτες που σχεδίασε για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Μαίρη Κατράντζου φτιάχνονται στο Σουφλί, αγοράστηκαν από την Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου να δοθούν ως εθιμοτυπικό δώρο της Προεδρίας σε διάφορες προσωπικότητες. Μεταξωτό φουλάρι για παράδειγμα πήρε η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, ενώ μεταξωτή γραβάτα σχεδόν όμοια με αυτήν που έλαβε ο Νότης Μηταράκης πήρε ο πρίγκηπας Κάρολος”.

Facebook Comments