ΑρχικήΠαραπολιτικάΗλιόπουλος: Έκανα την πρώτη δόση AstraZeneca, θα κάνω και τη δεύτερη

Ηλιόπουλος: Έκανα την πρώτη δόση AstraZeneca, θα κάνω και τη δεύτερη

«Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν κάνει την πρώτη δόση astra zeneka. Θα κάνω και την δεύτερη», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας παράλληλα τις κυβερνητικές ευθύνες σχετικά με τον εμβολιαστικό σχεδιασμό.

Την ώρα που έχει κλιμακωθεί η συζήτηση γύρω από το εμβόλιο της AstraZeneca, μετά και την αλλαγή της εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για τους κάτω των 60 ετών, ο Νάσος Ηλιόπουλος δηλώνει αποφασισμένος να κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Το απέδειξαν οι νέοι άνθρωποι που κατά χιλιάδες εμβολιάστηκαν με το AstraZeneca, παρά τις ανησυχίες και τους φόβους.

Μια γενιά που η κυβέρνηση διαρκώς στοχοποιεί με την πολιτική και την ρητορική της. Μια γενιά που έδειξε τι σημαίνει υπευθυνότητα απέναντι στους ανεύθυνους που μας κυβερνάνε. Απέναντι σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη που έκαναν πλιάτσικο με τα εμβόλια που προορίζονταν για υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες.

Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν κάνει την πρώτη δόση astra zeneka. Θα κάνω και την δεύτερη. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες πρώτα από όλα για την διάλυση της εμπιστοσύνης απέναντι στην επιστήμη και τους επιστήμονες. Να είναι ξεκάθαρο ότι αν υπάρχει σήμερα κάποιος που με τις πράξεις του τροφοδοτεί τους αρνητές αυτός είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης.

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, θα συνεχίζουμε να παλεύουμε μαζί με τους ανθρώπους που μπορούν να χτίσουν έναν νέο μέλλον για αυτή την χώρα. Για να νικήσει η ζωή

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ