Η «Εθνική Συμφωνία» του Μπογδάνου για συνεργασία με Φαήλο – Τζήμερο

8 mins read

Πολιτική κίνηση θα ανακοινώσει στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Μπογδάνος και το όνομά της, σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Toc, αναμένεται να είναι “Εθνική Συμφωνία”.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ: “Η όλη εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα εκείνης της μέρας στο ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός” στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στους βασικούς καλεσμένους αναμένεται να είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος, ο Στέλιος Φενέκος, πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, αλλά και στελέχη που έχουν περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ο Νίκος Καραχάλιος καθώς και στελέχη της ΝΔ που είναι παραγκωνισμένα τον τελευταίο καιρό και εκτιμούν ότι το κόμμα πηγαίνει προς την λάθος κατεύθυνση. Ακόμη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα υπάρχουν στελέχη και από την τάση των Σαμαρικών αλλά και από την τάση των Καραμανλικών στη Νέα Δημοκρατία.”

Και καταλήγει το ρεπορτάζ:

“Η κίνηση αυτή θα είναι ο προσωπικός φορέας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μέσω του οποίου θα μπορούσε να συζητήσει τη συμμετοχή του σε ένα άλλο κόμμα όπως η Δημιουργία, το κόμμα που από κοινού δημιούργησαν το τελευταίο διάστημα οι κ. Κρανιδιώτης και Τζήμερος, ενοποιώντας τα δικά τους κόμματα, δηλαδή το Δημιουργία ξανά και την Νέα Δεξιά. “

Facebook Comments