ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ Κατερίνα Στεφανίδη, το ‘πε κι έγινε: Προεδρικό διάταγμα για την ιθαγένεια...

Η Κατερίνα Στεφανίδη, το ‘πε κι έγινε: Προεδρικό διάταγμα για την ιθαγένεια του συζύγου της

Δεν άργησε να έρθει η παρέμβαση του Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Κατερίνας Στεφανίδη να λάβει πολιτογράφηση ο σύζυγος και προπονητής της, όπως αναφέρει το Ελλάδα 24.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στην πλατφόρμα X αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης του επί κοντώ ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά στη συνέχεια έθεσε το ζήτημα της απονομής ελληνικής ιθαγένειας στον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ που εκκρεμεί από το 2020.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.