Η Κεραμέως πάει στα δικαστήρια την «Δημοκρατία»: «Άθλια επίθεση, η οικογένεια μου έχει δικαιωθεί»

9 mins read

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Δημοκρατία απαντά με ανακοίνωσή της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπουργός χρωστάει ένα σεβαστό πόσο στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας της.
Η απάντηση της υπουργού:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας.»

 

Σύμφωνα με κύκλους της υπουργού, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που η εφημερίδα αναφέρεται στις αγωγές που έχουν για την υπόθεση, δεν αναφέρει ότι η υπουργός Παιδείας έχει κερδίσει αυτές τις αγωγές. Επιπλέον λένε ότι άμεσα θα ακολουθήσει εξώδικο και αν η εφημερίδα δεν επανορθώσει με νέο πρωτοσέλιδο, τότε, σύντομα, θα ακολουθήσει αγωγή κατά της «Δημοκρατίας».

Facebook Comments