ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ συγγνώμη Ράμα στον Μητσοτάκη για τα ρούχα του - «Δεν είμαι...

Η συγγνώμη Ράμα στον Μητσοτάκη για τα ρούχα του – «Δεν είμαι ντυμένος τόσο επίσημα όσο εσείς»

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, ο τελευταίος προχώρησε σε μια δήλωση- απολογία για την ενδυμασία του.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός φάνηκε να αισθάνεται άβολα λόγω της αμφίεσής του λέγοντας προς τον κ. Μητσοτάκη πως δεν περίμενε τόσο «επίσημη» υποδοχή στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόσθεσε επίσης ότι «ελπίζει» πως τα ελληνικά ΜΜΕ να μην εκλάβουν «διαφορετικά» το χαλαρό του ντύσιμο, αλλά ως «έλλειψη καλής ενημέρωσης από το πρωτόκολλό μου».

Συγκεκριμένα ο Εντι Ράμα είπε προς τον Ελληνα πρωθυπουργό μπροστά στις κάμερες: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, και ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι ντυμένος τόσο επίσημα όσο εσείς, επειδή δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Ελπίζω, λοιπόν, ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν θα το εκλάβουν διαφορετικά, παρά μόνο ως έλλειψη καλής ενημέρωσης από το πρωτόκολλό μου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ