Ίδια ανάρτηση από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού

10 mins read

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ήταν για πολλά χρόνια ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο πρώην εκδότης και το διάσημο μοντέλο κατάφεραν να δημιουργήσουν μία δεμένη οικογένεια και παρόλο που οι δυο τους έχουν αποφασίσει να χωρίσουν, βρίσκονται πάντα στο πλευρό των τριών παιδιών τους.
Αυτή την περίοδο μάλιστα απασχολούν αρκετά και οι δύο τα μέσα. Η Τζένη Μπαλατσινού με το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του τέταρτου παιδιού της με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την κριτική που δέχτηκε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι αλλά και την αποκάλυψη της σχέσης του με την νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.
Οι δυο τους βέβαια φαίνεται πως δεν δίνουν προσοχή σε δημοσιεύματα και χθες αποφάσισαν να κάνουν την ίδια ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Συγκεκριμένα, έκαναν repost ένα Instagram story που δημοσίευσε η μεγαλύτερη κόρη τους, Αμαλία.
Η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε ένα inspirational κείμενο που έγραφε “Για πολύ καιρό προσπαθούσα να βγάλω νόημα από τη ζωή αλλά τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει νόημα να βρεις αλλά ζωή να ζήσεις. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι να πραγματοποιηθούν, δεν υπάρχουν λίστες με πράγματα που πρέπει να ολοκληρωθούν, μόνο μια εφήμερη στιγμή να ανασάνεις, να αγαπήσεις, να είσαι ευγενικός, να αισθανθείς. Η ζωή είναι στο σύνολό της αυτά τα απλά πράγματα που τόσο συχνά πραβλέπουμε. Κάνε την καρδιά σου πιο απλά. Να είσαι εδώ, να είσαι “παρών”, αποδέξου το δικό σου ταξίδι. Υπάρχει τόση ομορφιά, τόσο θαύμα να βρεις ακριβώς στο σημείο που βρίσκεσαι”.

Facebook Comments