ΑρχικήΠαραπολιτικάΚαι η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποδοκιμάζει τον Πολάκη (photos)

Και η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποδοκιμάζει τον Πολάκη (photos)

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έκανε λόγο για βαρύ ατόπημα του Π. Πολάκη, με αφορμή τον σχολιασμό του σε  άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη που έγραψε το 2017.

Η ΕΦΣΥΝ σχολίασε απαξιωτικά την ανάρτηση του πρώην υπουργού σε δημοσίευμα με τίτλο «Βαρύ ατόπημα Πολάκη μέσω Facebook», αναφέροντας πως «προχωρά σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και “ιατρική διάγνωση” μέσω Facebook, με ύφος και φρασεολογία που δεν ταιριάζουν σε πρώην υφυπουργό Υγείας».

Ωστόσο, σε μεταγενέστερη ανάρτηση της η εφημερίδα με τίτλο «Ρεσιτάλ χυδαιότητας», αφού σχολιάζει τον Παύλο Πολάκη καταγγέλλει ταυτόχρονα και την Ειρήνη Αγαπηδάκη μιλώντας για «εξίσου χυδαίες και προσβλητικές αναφορές της επικεφαλής του συντονισμού για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Πολάκης έγραφε για την Ειρήνη Αγαπηδάκη «απο τη “μελέτη” του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της ειναι βαρειά ψυχωσικη συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα .Παιδικα τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμιες;;;Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινητειο η στο Δαφνι που πρεπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς απο την εκδήλωση των συμπτωμάτων εχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα εχει επιβαρυνθεί κλινικά ….».