«Καρφιά» της Γιαννακοπούλου: «Κάποιοι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκαν οι χειρότεροι Φαρισαίοι»

8 mins read

Έντονες αιχμές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη  ή του Γιάννη Ραγκούση  άφησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εθνικές εκλογές, στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, η πρώτη με το ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος ο υποψήφιος με τη ΝΔ.

Τι ανέφερε στην ομιλία της στο συνέδριο:

“Μπορούμε να ανέβουμε και θα ανεβούμε. Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και θα το πετύχουμε. Πρώτος σταθμός είναι οι επόμενες Εθνικές εκλογές.

Η μητέρα των μαχών θα δοθεί στην πολιτική κυριαρχία στον χώρο του Κέντρου. Στον δικό μας χώρο. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε, για να επανακτήσουμε τον χώρο αυτό, ο οποίος δεν έχει καμία πολιτική σχέση και ώσμωση, ούτε με τον συντηρητισμό της ΝΔ ούτε με τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Να απευθυνθούμε στον κόσμο που είτε έφυγε Αριστερά, Είτε Δεξιά, είτε έμεινε στον καναπέ του. Και μιλάω για τη βάση μας, όχι για αυτούς που πήγαν να πάρουν θέσεις. Για αυτούς που τους έκανε το ΠΑΣΟΚ Γραμματείς και αυτοί αποδείχθηκαν οι χειρότεροι Φαρισαίοι.

Ας πορευτούμε λοιπόν δυνατά με αισιοδοξία, ενότητα, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα.
Ας μετατρέψουμε τις επερχόμενες εθνικές εκλογές σε μια πρώτη αποδείξει ότι ναι ανατρέπουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς, ότι το ΠΑΣΟΚ Είναι πάλι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και θα τα καταφέρει”.

Facebook Comments