Αιχμηρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στο MEGA ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τα περί «νέου πατριωτισμού» από τον νέο πρωθυπουργό.
«Μιλάμε για νέο πατριωτισμό, όταν μιλούσα για αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ με έλεγαν δεξιό», είπε ο κ. Κασσελάκης ανατρέχοντας στην ταραχώδη περίοδο κατά την οποία ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ολη αυτή η συζήτηση ότι πρώτα υπερχρεώνεις το κόμμα και το αφήνεις, αμφισβητείς το συνέδριο, μετά κάνει το πραξικόπημα στο μπουζουξίδικο και το να μένει στο κόμμα για να φτιάξεις νέο κόμμα, όλο αυτό είναι μια γελοιότητα. Τέτοιο αυτοεξευτελισμό του κόμματος δεν το περίμενα».
Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε επίσης ότι δεν εντόπισε κάποια δυναμική ή κάτι φρέσκο στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και επανέλαβε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συνεργαστεί μαζί του.

