Λατινοπούλου κατά Γιατρομανωλάκη

9 mins read

Η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, γνωστή για τις ακραίες απόψεις της, επιτίθεται στον υφυπουργό Νίκο Γιατρομανωλάκη με επίκεντρο τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και το κείμενο που υπέγραψαν 160 ακαδημαϊκοί και άλλοι εναντίον του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Εγκαλεί ο κ. Γιατρομανωλάκης τους 160 για ομοφοβία ύστερα από τους προβληματισμούς που έθεσαν γύρω από το (υπαρκτό) ζήτημα της διδασκαλίας σε μικρά παιδιά για τη Λοατκι κοινότητα.

Αναρωτιέμαι, δεν θα μπορούσε κάποιος να εγκαλέσει τον κ. Γιατρομανωλάκη για σεξισμό καθώς υπερτονίζει με τρόπο πως το κείμενο το έγραψαν κυρίως άνδρες όπως και για ετεροφοβία καθώς (κατά)κρίνει την άποψη ετεροφυλόφιλων προσπαθώντας επί της ουσίας να επιβάλει τη δική του;

Δεν είμαι ομοφοβική όπως και η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας. Όμως όλα στα ζωή έχουν όρια και την κόκκινη γραμμή τους. Ή έχουμε δημοκρατία και μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του ελεύθερα χωρίς να κατακρίνεται ή θα εγκαλεί ο ένας τον άλλον μέχρι να αποφασίσουμε αν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα.

Να σημειώσουμε πως στην Αμερική έχει ήδη ξεκινήσει συζήτηση για το αν θα πρέπει στις επιχειρήσεις εκτός από τις ανδρικές και τις γυναικείες τουαλέτες να υπάρχει και μία τρίτη για αυτούς που δεν νιώθουν ούτε το ένα ούτε το άλλο!

Μήπως το έχουμε χάσει γενικώς ως κοινωνία;

Δεν το θέλω αυτό να το δω στη χώρα μου.

Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην το δω.” έγραψε σε ανάρτησή της.

Facebook Comments