Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): «Κι εγώ θα έβαζα φωτιά στη Μόρια- Να υπερασπιστούμε τους Αφγανούς»

8 mins read

O καθηγητής Ιστορίας και μέλος του Π.Σ. Της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρόητησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,  Αντώνης Λιάκος, με μία ανάρτησή του στο Facebook υπερασπίζεται τους εμπρηστές του ΚΥΤ στη Μόρια και προτρέπει να οργανώσουν τη νομική υπεράσπισή τους.
Μάλιστα, στην ανάρτηση του αναφέρει πως αν βρισκόταν και αυτός στην «κόλαση της Μόριας» θα έβαζε και ο ίδιος φωτιά, ενώ συνεχίζει αναφέροντας πως δεν πρέπει να μείνουν ανυπεράσπιστοι οι «νεαροί Αφγανοί πρόσφυγες».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου:
«Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοϊδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον».
https://www.facebook.com/antonis.liakos.98/posts/1538190163054369
Το who is who του καθηγητή Λιάκου
Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο κ. Λιάκος έχει υποστηρίξει ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από 1.000.000 μετανάστες για να λύσει το δημογραφικό της πρόβλημα. Επίσης, έχει εκφραστεί κατά της συμφωνίας της Ελλάδας για τον East Med, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν δεν μπορεί να αποκλειστεί η Τουρκία από τα όποια κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου.

Facebook Comments