Με 3 γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ ο Δ. Παπαδημούλης (video)

10 mins read

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει πανικό στους πολίτες, οι οποίοι αγοράζουν όσα περισσότερα προϊόντα και τρόφιμα μπορούν. Ωστόσο, φαίνεται πως στην ίδια λογική κινείται και ο Δ. Παπαδημούλης.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του MEGA «συνέλαβε» τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με 3 γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ.

Μπορεί οι πολιτικοί να δίνουν συμβουλές για ψυχραιμία και σωστή συμπεριφορά στους πολίτες, αλλά φαίνεται ότι οι ίδιοι δεν επιδεικνύουν τη ίδια υπευθυνότητα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Βέβαια, μεταξύ άλλων, αξίζει να σημειωθεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης αγνόησε και τη σύσταση του υπουργείου Υγείας για όσους επέστρεψαν το τελευταίο διάστημα από το εξωτερικό, οι οποίοι πρέπει να μείνουν σπίτι για 14 μέρες.

Ο κ. Παπαδημούλης επέστρεψε πριν λίγες μέρες από Βρυξέλλες, από την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μάλιστα, ο Δ. Παπαδημούλης σχολίασε στο Twitter για το περιστατικό:

Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!

Και πρόσθεσε:

Ψωνίζω από αυτόν τον «Σκλαβενίτη» εδώ και 40 χρόνια. Γνωρίζοντας τον φόρτο που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες, επέλεξα να πάω να τα παραλάβω ο ιδιος και όχι να παραδοθούν στο σπίτι. Τα δε ράφια ήταν γεμάτα κ ο κόσμος λίγος. Που είναι η «αντικοινωνική συμπεριφορά»;

Facebook Comments