Μητσοτάκης για Μαρέβα: «Είναι δυναμική γυναίκα και δεν θα την ήθελα αλλιώς»

8 mins read
The Prime Minister of Greece Kyriakos Mitsotakis, visits the Archeological Site of Akrotiri,in Santorini Island, Greece, on June 13, 2020 / Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Αρχαιολογικό Χώρο Ακροτήρι, στη Σαντορίνη, στις 13 Ιουνίου, 2020

Για την επίθεση κατά της Μαρέβα Μητσοτάκη ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στην Καθημερινή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την στήριξη του στην σύζυγό του τονίζοντας πως είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν θα την ήθελε αλλιώς.

«Τη μεν γυναίκα μου φρόντισαν άλλοι να τη βάλουν στο κάδρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Στοχοποιήθηκε χυδαία. Και νομίζω ότι τώρα πια έχουμε μάθει ακριβώς το τι έχει συμβεί. Αρα, αυτοί που ασκούν κριτική, ας κοιτάξουν πρώτα τις δικές τους συμπεριφορές. Η γυναίκα μου είναι ένας δυναμικός άνθρωπος. Σταμάτησε τη δουλειά της, γιατί θεωρούσε ότι μπορεί να υπήρχαν κάποια ασυμβίβαστα, σε σχέση με την ιδιότητά της ως συζύγου πρωθυπουργού. Βοηθάει σιωπηλά σε πολλά πράγματα, τα οποία νομίζω ότι στηρίζουν την εικόνα της χώρας. Είναι μια δυναμική γυναίκα με δημόσια παρουσία. Και δεν θα την ήθελα αλλιώς.

Τα παιδιά μου είναι πια εδώ και λίγες μέρες και τα τρία ενήλικα. Και τα ίδια επιλέγουν να έχουν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το θεωρώ απολύτως λογικό να προκαλούν κάποιο ενδιαφέρον. Είναι όμως πάρα πολύ προσεκτικά. Δεν επιζητούν καθόλου τη δημοσιότητα τα ίδια. Τώρα, τι θέλετε να σας πω; Να το πω, μιας και μου κάνατε την ερώτηση. Προφανώς υπήρχαν μηχανισμοί που στοχοποίησαν μέχρι και την προσωπική σχέση του γιου μου» είπε ο πρωθυπουργός.

Facebook Comments