Επίθεση της Ακρίτα -και- στη Μαρέβα: «Άφησε τους ανθρώπους με κουρέλια»

9 mins read

Η Έλενα Ακρίτα επιτέθηκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφκσι – Μητσοτάκη, με αφορμή την αποχώρηση της από την εταιρεία Zeus & Dione.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, έγινε γνωστό ότι ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Zeus & Dione,  με την συνεργάτιδά της Δήμητρα Κολοτούρα να πρόκειται να δώσει συνέχεια στην πορεία της εταιρείας.

Έτσι λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα έγραφε το εξής: «Πριν φύγει η κ. Μητσοτάκη από τον οικο μόδας της, ας ξαναραψει πρωτα τις στολές ταξιθετών του Νιαρχος που τους άφησε τους ανθρώπους με τα κουρέλια. Αριστερά το πολυδιαφημισμένο ντιζάιν και δεξιά η μόνη φωτογραφία ταξιθετών που υπάρχει, μια δική μου κουνημένη που την έβγαλα κρυφιως και υπούλως.»

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια συνεργασία που έγινε το 2019 και είχε καλωσοριστεί θερμά από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της ΕΛΣ, Γιώργο Κουμεντάκη.

H ελληνική φίρμα που… ξινίζει στην -μετρ της μόδας;- Ακρίτα και έχει διακριθεί από διεθνείς Βίβλους της μόδας όπως η Vogue, στηρίζει την ελληνική παράδοση και την ελληνική παραγωγή.Τα υφαντά της Zeus and Dione είναι βαμμένα, κεντημένα και κομμένα από ειδικούς τεχνίτες που χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία. Τα αποκλειστικά μεταξωτά υφάσματα της Zeus + Δione κατασκευάζονται στο Σουφλί. Τα μεταξωτά πουκάμισα είναι κεντημένα στο Άργος και το Μέτσοβο, ενώ τα φορέματα και οι φούστες πλέκονται από τους τεχνίτες των Κυκλάδων και της Αττικής.

Facebook Comments