ΑρχικήΠαραπολιτικάΜητσοτάκης: Έκανε βιντεοκλήση με τον πρόεδρο Βολισσού - Έντονες αντιδράσεις για το...

Μητσοτάκης: Έκανε βιντεοκλήση με τον πρόεδρο Βολισσού – Έντονες αντιδράσεις για το χαμόγελο του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε απευθείας με τον πρόεδρο της Βολισσού στη Χίο για να ενημερωθεί για τις άμεσες ανάγκες του κόσμου μετά τη μεγάλη φωτιά στο νησί, ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις.

Τη σχετική ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων ότι από σήμερα ξεκινάει η καταγραφή των ζημιών στην περιοχή της Χίου που επλήγη από τη μεγάλη φωτιά.

 

«Η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους με πράξεις» τονίζει ο Νότης Μηταράκης.

Αντιδράσεις για το χαμόγελο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα σχόλια των πολιτών κάτω από την ανάρτηση του κ. Μηταράκη είναι χαρακτηριστικά. «Και μόνο που υπάρχουν αυτοί οι πεντέξι κάτοικοι που καταδέχτηκαν να υποστούν αυτό τον εξευτελισμό, να είστε ευχαριστημένοι…», ανέγραψε μια πολίτης.

Άλλος, τόνισε πως «και μόνο η ανάρτηση σου τα λέει όλα!! Άχρηστος μαζί με πολλούς άχρηστους!!», ενώ τρίτος υπογράμμισε ότι «τα πάντα επικοινωνία..! Είδαμε και τι κάνατε για την Θεσσαλία πού πνίγηκε και την υπόλοιπη Ελλάδα..! Καιρός να φύγετε απατεώνες». Και αυτά είναι μόνον λίγα από τα σχόλια κατακραυγής και… γέλιων που συνοδεύουν την ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και βουλευτή Χίου.

Επίσης, στο στόχαστρο βρέθηκε και η τοπική αρχή της Βολισσού, που δέχθηκε να συνομιλήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες με τον πρωθυπουργό.

«Μόνο που ο πρόεδρος καταδεχτηκε να κάνει βιντεοκλήση απ’ το καφενείο είναι ότι να ναι η κατάσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο στην ανάρτηση του κ. Μηταράκη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ