ΝΔ: Τα podcast, οι μικρές ΔΕΘ και τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκη

7 mins read
Ολοι οι υπουργοί θα μιλήσουν στα podcasts της ΝΔ που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου.
Το ερώτημα θα είναι πάντα ίδιο “το είπατε – το κάνατε;”, με σκοπό να αναδειχθεί το κυβερνητικό έργο και η αξιοπιστία του κυβερνώντος κόμματος.
 
Ιδέα Σκέρτσου οι μικρές ΔΕΘ
Οι συνεντεύξεις του Κ. Μητσοτάκη στα τοπικά ΜΜΕ, για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος κυρίως, σε κάθε περιοδεία του καθιερώθηκαν. Στο Μέγαρο Μαξίμου τις λένε “μικρές ΔΕΘ” και θεωρούν ότι πρόκειται για επιτυχημένη συνταγή. Η πατρότητα της ιδέας ανήκει στον υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέρτσο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Προβλήματα για τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στην εκπομπή της με τον Δημήτρη Τάκη στα “Παραπολιτικά fm”, η ΝΔ αντιμετωπίζει δυσκολίες στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο λόγω της ανόδου της Ελληνικής Λύσης του Κυρ. Βελόπουλου, αλλά και λόγω προσωπικών στρατηγικών των υποψήφιων βουλευτών χωρίς να υπηρετείται ένα κεντρικό σχέδιο. Η δημοσιογράφος θεωρεί δεδομένο ότι λόγω αυτών των προβλημάτων δεν πρόκειται να έρθουν προς ψήφιση μέχρι τις εκλογές στη Βουλή  τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Facebook Comments