Νέα παρατράγουδα με τον στολισμό της Πανεπιστημίου: «Μη φοβάσαι, να σε μυρίσουν θέλουν μόνο»

14 mins read

O χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Αθήνα έχει προκαλέσει γκρίνια, όπου αντί να κοπάσουν τα αρνητικά σχόλια, εντείνονται, καθώς μετά τον στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας, αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει και ο στολισμός της Πανεπιστημίου.

Στα social media έχει στηθεί ένα… πάρτι με τα επικριτικά σχόλια για τον νέο στολισμό.

Δείτε μερικά από αυτά:

https://twitter.com/axlg/status/1203948763695525888

https://twitter.com/NickRazis/status/1203940753917009920

Ποιες εταιρείες έχουν αναλάβει τον στολισμό των δρόμων της Αθήνας

Βάσει των ανακοινώσεων, το Ίδρυμα Ωνάση έχει αναλάβει τη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Hilton μέχρι το Σύνταγμα, η Coca- Cola θα φωτίσει την πλατεία Συντάγματος και την Πανεπιστημίου, η Protergia -ο τομέας Ενέργειας της MYTILINEOS- ανέλαβε τον στολισμό και την εγκατάστασή του στην Ερμού, στην Ακαδημίας και στη Φιλελλήνων, η Cosmote θα φωτίσει τη Σταδίου και η Παπαστράτος τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η ΔΕΗ στολίζει την Χαλκοκονδύλη και την 3ης Σεπτεμβρίου, η εταιρία Aegean ανέλαβε τη Σκουφά και την Κανάρη, ο Όμιλος Motor Oil μέσω της nrg την Αμαλίας, η  Εθνική Τράπεζα την Πλατεία Κοτζιά και την Αθηνάς και η Εθνική Ασφαλιστική την Συγγρού στο τμήμα μεταξύ Αγίου Σώστη και Κόμβου Καλλιρρόης. O Παναθηναϊκός φωτίζει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η Ionian Hotel Enterprises SA τη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Hilton μέχρι τη Λ. Αλεξάνδρας και η Πειραιώς Real Estate και Picar τη Βουκουρεστίου στο τμήμα μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Πλατείες της πόλης επίσης στολίζονται και με την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και συγκεκριμένα η Ομόνοια από τις εταιρίες Athens Tiare Hotel, ΑΤΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, Hondos Center, καθώς και την Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α.), η πλατεία Καραϊσκάκη από τα ξενοδοχεία Wyndham Grand Athens, Wyndham Athens Residence, K29 (members of Zeus International) και η πλατεία Αγίας Ειρήνης από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Πως σχολίασε τον στολισμό ο Π. Πολάκης

Βέβαια, για το θέμα του στολισμού, τοποθετήθηκε, με ανάρτηση του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε:

Πόσα δεκάρικα είχα χαλάσει στους “Αρειανούς” (ηλεκτρονικό παιχνίδι αρχών του 80,space invaders) ….
Το θυμήθηκα με το στολισμό της Πανεπιστημιου απο το Μπακογιαννη!!!
ΜΠΡΑΒΟ δήμαρχε ,δεν πήγαν τζάμπα τα πτυχία απ τα Χαρβαρντ!!Μιλαμε για τον ορισμό της υψηλής αισθητικής….

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2452980334945433&set=a.1386435318266612&type=3&theater

Facebook Comments